TEČAJI DELAVNICE NASTOPI URNIK PLESNI VEČERI EKIPA O NAS PRIJAVNICA CENIK

teachers for teachers

Seveda v društvu tudi ne pozabljamo na učitelje in tiste aktivnejše, v samo dogajanje društva bolj vpletene člane.   Zanje,   oz. bolje rečeno – zase,   občasno pripravimo razna izobraževalna srečanja ali delavnice, na katerih si izmenjujemo primere        dobrih praks.

 

A Izobraževanja niso samo plesne narave, temveč se dotikajo tudi tem, ki so v splošnem dobre tako za razvoj društva, kot tudi delovanju posameznikov izven društva. Dotikamo se tudi tem, kot je npr. team bulding,  spletno oglaševanje, projektni management in orodja zanj ter druge uporabnih stvari.

 

Delavnice organiziramo različno-kje, v prostorih društva, v bolj ali manj daljnih krajih, na zelenih vrtovih naših članov itn. Včasih večje, včasih manjše, včasih plačljive, včasih ne, odvisno od samega programa, a tekom leta poskusimo vsaj enkrat enkrat letno organizirati nekaj »konkretnejšega«. Občasno pa se udeležimo tudi T4T delavnic drugih prijateljskih scen.

 

So pa naše T4T delavnice, kljub temu, da so namenjene učiteljem in aktivnejšim članom, še zmeraj  odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridruži kdorkoli in smo zmeraj veseli tudi priključitev drugih društev!

O T4T

The SwingBrats

Plesno društvo Sving Maribor

Kmetijska ulica 1b

2000 Maribor

 

info@.theswingbrats.com

+386 51 220 570

 

Dav. št. 28730950

 

TRR - SI56 6100 0000 2027 453

Račun odprt pri

Delavski Hranilnici d.d.

Kje učimo

Povežimo se

Copyright © 2023, Kreativni studio Grega Bohinc Toporiš s.p.

The SwingBrats, Plesno društvo Sving Maribor. Vse pravice pridržane.