Prijava

Zgornja cena velja za katerikoli dvomesečni tečaj, za katerokoli plesno zvrst.

★ NOVOST ★

 

Kot NOVOST pa letos ponujamo posebno akcijo »plača 1, plešeta 2«. Cena akcije je 30€, velja pa za vse prijave v PARU na prvi del uvodnega tečaja swing plesa (PRVI MESEC), kjer za ceno enega plešeta dva. Če vaju po prvem delu tečaja zamika nadaljevati, pa boste za drugi del (drugi mesec) prispevali 25€ na osebo.

 

Akcija velja samo za začetni tečaj swing plesa (Lindy Hop 1) v prvem dvomesečju, zato pohiti in se preizkusi v swing plesnih korakih v Mariboru ali na Ptuju!

 

* po uvodnem tečaju, nadaljujemo z dvomesečnimi tečaji do konca sezone 2018/2019 po standardni ceni.

 

55 Eur/osebo

Posamezen tečaj traja dva meseca in zajema 8 vaj, torej enkrat tedensko, po 75 minut. Po zaključku dvomesečja običajno sledi tedenski premor, nato pa se nadaljuje z naslednjim dvomesečnim sklopom vaj. Tako se v enem učnem letu, ki traja od septembra do julija, predvidoma zvrstijo štirje dvomesečni sklopi, ki se stopnjujejo po težavnosti.

Kako se prijavim/va?

14 dni pred pričetkom vsakega dvomesečnega tečaja razpišemo prijave, kar objavimo na naši spletni strani, FaceBooku ter e-Novičkah.

 

Na tečaj se preprosto prijaviš oz. prijavita preko naše spletne prijavnice.

 

V kolikor se prijavljaš kot samostojen plesalec/ka ne skrbi, za pravilno razmerjev plesalcev in plesalk na tečaju poskrbimo mi (ti priskrbimo soplesalca/ko).

 

Za prijavo v paru pa v prijavnici vpišeš ime svojega plesnega partnerja. A pozor,  prijavnico morata vseeno izpolniti oba!

 

Na tečajih sicer redno menjujemo pare tako, da s partnerjem ne bosta zmeraj plesala skupaj.  Na naših tečajih načeloma vsak pleše z vsakim, kar je boljše za tvoj plesni razvoj, pa še zabavneje je! A tudi tukaj brez skrbi, če se s partnerjem ne bosta želela menjavati je tudi ok!

Kako plačam?

Plačilo lahko poravnaš na prvi ali drugi vaji tečaja, 15 min pred pričetkom. Plačaš pa lahko tudi kar preko spleta ali položnice, kjer v »namem«  vpišeš svoje oz. vajina imena ter tečaj, na katerega se prijavljata. Potrdilo o plačilu prosim prinesi na tečaj oz. pošlji na naš e-mail " info@.theswingbrats.com ".

 

Pred plačilom prosim izpolni/ta še našo spletno prijavnico, da bo vse tako, kot mora biti. Hvala!

 

 

Podatki za plačilo preko spleta ali položnice

 

Plesno društvo Sving Maribor

Jaskova ulica 40,  SI - 2000 Maribor

 

TRR: SI56 6100 0000 2027 453  (SWIFT: HDELSI22)

 

Namen plačila: Npr. "Lindy Hop 1, Ajda K. In Mitja V."

NA PRIJAVNICO

>

Cenik

The SwingBrats

Plesno društvo Sving Maribor

Jaskova ulica 40

2000 Maribor

 

info@.theswingbrats.com

+386 51 220 570

 

Dav. št. 28730950

 

TRR - SI56 6100 0000 2027 453

Račun odprt pri

Delavski Hranilnici d.d.

Kje učimo

Povežimo se

Copyright © 2018, Kreativni studio Grega Bohinc Toporiš s.p.

The SwingBrats, Plesno društvo Sving Maribor. Vse pravice pridržane.