TEČAJI DELAVNICE NASTOPI URNIK PLESNI VEČERI EKIPA O NAS PRIJAVNICA CENIK

Zate imamo vse najpopularnejše zvrsti. Vseh plesnih zvrsti Swinga je sicer okrog 15, a spodnje v svetu veljajo za najpopularnejše. Kako ne bi, če pa so tako zabavne! Zvrsti se razlikujejo v samem osnovnem koraku, primernosti za določeno glasbo in tempo ter sami energiji, ki jo nosijo (nežna, poskočna, nagajiva, resna, itd.) Vse zvrsti pa so med seboj tudi kompatibilne tako, da jih je na plesišču zmeraj moč tudi čisto premešati!

Priljubljena zvrst z značilno tesno držo plesalcev in hitrimi nogicami. Primerna tudi za hitrejšo glasbo in polna plesišča.

BALBOA

Verjetno najpopularnejša zvrst Swinga. Plesna fuzija dveh celin: evropske plesne elegance in afriške prizemljene svobode gibanja.

LINDY HOP

East Coast Swing ali enostavneje kar Six Count je enostaven ples, primeren tudi za hitrejše ritme. Za vse, ki mislite, da imate dve levi nogi.

SIX COUNT

Collegiate Shag je ples, ki se pleše na hitrejšo jazz glasbo in je prepoznaven po svoji energičnosti in zasvoljivosti.

COLLEGIATE SHAG

Blues je počasnejši in intimnejši ples, primeren za vse, ki se želite poglobiti v svoj gib, izražanje, čutenje in komunikacijo.

BLUES

Igriv, energičen ples za solo ali v dvoje. Za Charleston je značilno poplesavanje z nogicami  v stilu 20ih ali sodobnejšem brcanju!

CHARLESTON

Solo jazz je ustvarjalna, izrazna in zelo inovativna zvrst Swinga, ki je zate primerna, ne glede na to,  kako dolgo že plešeš.

SOLO JAZZ

Kako se prijavim?

Plesni partner?

Za pravilno razmerje med plesalci in plesalkami poskrbimo mi, zato nič za to, če nimaš plesnega partnerja!

 

Na tečajih redno menjujemo pare, zato pravzaprav sploh ni važno, s kom prideš, saj na koncu vsak pleše z vsakim, kar je boljše za tvoj plesni razvoj, pa še bolj zabavno je!

14 dni pred pričetkom tečaja se razpišejo prijave. Na tečaj se preprosto prijaviš preko naše spletne prijavnice tukaj.

 

Informacije o novih tečajih objavimo na naši spletni strani, FaceBooku ter e-Novičkah.

Pa plačilo?

Zgornje cene veljajo za en dvomesečni tečaj.  Plačilo je možno z gotovino na prvi ali drugi uri tečaja ali pa z nakazilom na naš TRR. Vse informacije najdeš, če slediš spodnji povezavi:

60 Eur/osebo

(Za študente in dijake 50 €)

Kako potekajo tečaji

Posamezen tečaj traja dva meseca in zajema 8 vaj, torej enkrat tedensko, po 75 minut. Po zaključku dvomesečja se nadaljuje z naslednjim dvomesečnim sklopom vaj. Tako se v enem učnem letu, ki traja od septembra do junija, predvidoma zvrstijo štirje dvomesečni sklopi, ki se stopnjujejo po težavnosti.

 

Čakalna lista: V kolikor bo tečaj že poln ob tvoji prijavi, te bomo dali na čakalni seznam. V primeru, da se po prvi uri tečaja sprosti kakšno mesto, boš obveščen in se lahko pridružiš.

NAŠI TEČAJI

Za vsakogar nekaj!

Kaj učimo

The SwingBrats

Plesno društvo Sving Maribor

Kmetijska ulica 1b

2000 Maribor

 

info@.theswingbrats.com

+386 51 220 570

 

Dav. št. 28730950

 

TRR - SI56 6100 0000 2027 453

Račun odprt pri

Delavski Hranilnici d.d.

Kje učimo

Povežimo se

Copyright © 2023, Kreativni studio Grega Bohinc Toporiš s.p.

The SwingBrats, Plesno društvo Sving Maribor. Vse pravice pridržane.